Den gyldne bønne
Varenummer: 102981

Guatemala El Guatalon Pacamara CoE 4x125g

Guatemala Guatalon Santa Rosa COE Lot #20 
100 % pacamara, vasket

Guatalon ligger i Belén Village, Santa Rosa de Lima, Santa Rosa; 33km fra Guatemala City. Den har et samlet areal på 50 hektar, hvorav 15 produserer kaffe og et naturlig skogreservat hovedsaklig besående av furu og sypress.

Med en historie på over 60 år med kaffeproduksjon i Juárez-familien, er det for tiden fjerde generasjon kaffedyrkere, som viderefører arven og som produserer en av de beste kvalitetene i regionen.
«Vi er forpliktet til å beholde våre naturressurser og biologisk mangfold. Guatalon er et fantastisk sted å gjøre fjellvandring gjennom kaffeskogen og oppleve et unikt fugletitting».
Naturlige brønner i bakken er vannkilden til møllen som vasker kaffen. Selv om tilgangen på vann er god, resirkuleres det meste av forbruket og man forsøker å bruke så lite som mulig. Massen fra fruktkjøttet komposteres og brukes som organisk gjødsel.
Når kaffen er vasket, soltørkes den på terrasser i rundt 10-12 dager, noe som gir svært konsistent kvalitetskaffe. Dette partiet kom på 20. plass i årets Cup of Excellence, Guatemala.

Generell info
Farm: Guatalon
Farmer: Guillermo Antonio Juarez Solares
Høyde over havet: 1580m 
Areal: 47.23 dekar
Score: 88.2
Rangering: 20
Prosess: Vasket
Type: Pacamara


For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.